Lidiavet - Акции

Гратис контејнер за храна

Печати PDF

Фирмата Лидиа Вет , како единствен претставник во Македонија на храната за миленици Royal canin, за своите верни потрошувачи организира акција:


- За секоја купена 15 кг вреќа храна за кучиња добивате гратис контејнер за храна (15кг) со цел да се зачуваат сите хранливи состојки.


-      - За купени  4 кг храна за мачки (во период од 1 месец) добивате гратис контејнер за чување храна (4кг). 


       - Контејнерите за храна може да ги подигнете при купување на храна за вашите миленичиња на сите продажни места на Royal canin, како и во пет шоповите во Рамстор, Центар (позади Дом на Градежниции) и кај Педагошка (Тафталиџе).

.

Попуст 20% Frontline

Печати PDF

.

Акција 1

Печати PDF

Акции

Акција 1.