Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Intense hairball 34

Royal Canin - Храна за мачки - Intense hairball 34

Печати PDF

Природна елиминација на топчињата од влакна.

 

Комбинацијата на семето од боквица кое е богато со слузни материи кои набабруваат и присуството на микронизирани влакна значително ја стимулираат интестиналната фукција.

 

 

Наместо да се збираат во стомакот и да се исфрлаат со регургитација (повраќање), влакната се елиминираат нормално преку изметот.

 

.