Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Intense beauty

Royal Canin - Храна за мачки - Intense beauty

Печати PDF
p  

 

Храна за влакната која памага во одржувањето на сјајното крзно благодарејќи на зголеменото ниво на омега 3 и 6 масните киселини, витаминот В, биотинот и цинкот.

 

Здрав уринарен систем

 

Преку намаливањето на концентрацијата на минерали во организмот се спречува можноста за појава на уринарен камен.

 

Одржување на идеалната тежина

 

Парчињата месо во сос се така развиени што придонесуваат кон палатабилноста во истовреме со разумно количество енергија во себе

 

 

Постојат две опции на исхрана, 100% исхрана со влажна храна или во комбинација со гранули според табелата.
Ова е комплетна храна за мачки.


 

 

 

 

 

.