Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Instinctive

Royal Canin - Храна за мачки - Instinctive

Печати PDF

Парчиња месо кои ги задоволуваат потребите на возрасните мачки.
Достапно во пакување од 85 грама.

Атрактивни хранливи состојки

 

Instictive е прецизно формулиран за да го задоволи оптималниот нутриционистички профил кој е инстиктивно профатлив за возрасните мачки.

 


Здрав уринарен систем

 

Го поддржува здравјето на уринарниот систем преку намалување на концентрацијата на минерали, кои можат да предизвикаат формирање на камен во мочта.

 

Одржување на идеалната тежина

 

Парчињата месо во сос се произведени така што имаат изразена палатабилност, а притоа обезбедуваат внесување на умерен износ енергија во организмот.

 

 

Има две опции на хранење – 100% влажна храна или комбинација на гранули како што е прикажано на табелата. Ова компетна храна за мачки.

 

 

 

 

 

.