Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Fit 32

Royal Canin - Храна за мачки - Fit 32

Печати PDF

Храна за умерено активни возрасни мачки.

 

Обезбедува природен баланс на организмот

 

Fit 32 е комплетна и избалансирана диета која содржи 52 нутритиенти (хранливи материи). Оваа храна е перфектен одговор на хранливите потреби на мачката за протеини, масни киселини, растителни влакна, витамини и минерали која ќе му обезбедат на вашето милениче постојано да биде во топ форма.

Ја одржува идеалната тежина.

Храна за умерено активни возрасни мачки која обезбедува умерен внес на калории кои се совршено прилагодени на потребите на мачката.

Fit 32 ги регулира топчињата од влакна.

Ја редуцира појавата на топчиња од влакна во дигестивниот тракт. Помага при нивна елиминација со исфрлање преку изметот.

.