Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Digest sensitive

Royal Canin - Храна за мачки - Digest sensitive

Печати PDF

Парчиња месо во сос за подобро варење кај домашните мачки постари од една година.
Достапно пакување од 85 грама.

Редуцирање на непријатната миризба

 

Лесната сварливост на Digest Sensitive сосот значително го намалува присуството на непријатни  мириси во столицата.

 

Одржување на идеалната тежина

 

Парчиња месо во сос за исклучителна паратабилност и внесување на умерено количество енергија.

 

Здрав уринарен систем

 

Со намалување на концентрацијата на минарали во организмот се спречува појавата на уринарен камен.

 

 

Постојат два начини на исхрана, хранење со 100% влажна храна или во комбинација со гранули според табелата.
Ова е комплетна храна за мачки.

 

 

 

 

 

.