Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Babycat instinctive

Royal Canin - Храна за мачки - Babycat instinctive

Печати PDF

Единствената структура на оваа паштета и дава предндност како храна за мачки на возраст до 4 месеци. Оваа формула исто така е погодна и за мачките во процесот на лактација.

Достапно во алуминиомско пакување од 100 грама.

 

1st Age ултра мека паштета за лесен старт со храна после цицањето

 

Едиснтвената текстура на оваа паштета прилагодена за мачки кои престануваат со цицање, обезбедува преминување од млеко на цврста храна.

 

Инстиктивна реакција

 

Baby instinctive  е формулиран така што обезбедува макронутриционистички профил (однос на главните хранливи состојки) кои одговараат за мачките кои се наоѓаат во деликатниот преоден период од млеко на цврста храна, исто така може да биде едиствениот комплетен оброк за мачки во лактација.

 

Природна одбрана

 

Помага во развојот на природниот имунитет на мачето благодарејќи на манан на олигосахариди и на антиоксидантниот комплекс (вит. E и C, taurin и lutein).

 

 

Комплетен оброк за мачки при преодот од млеко до 4 месеци.
Упатство за храната: Постојат две опции, 100% пашетат (горе лево на сликата) или комбинација на паштета со Babycat 34 гранули (горе десно на сликата).

 

.