Lidiavet - Royal Canin Instinctive in jelly

Royal Canin Instinctive in jelly

Печати PDF

Парчиња месо во желе за мачки над една година старост..
Достапно во пакување од 85 грама.

Атрактивни хранливи состојки

 

Инстиктив во желе е прецизна формула која го задоволува оптималниот нутриционистички профил, кој е инстиктивно прифатлив за возрасните мачки.

 


Здрав уринарен систем

 

Пружа поддршка за здрав уринарен систем така што ја намалува концентрацијата на минерали кои можат да предизвикаат појава на иринарни камчиња.

 

Одржување на идеалната тежина

 

Парчињата месо во сос се произведени на тој начин  што имаат изразена палатабилност и при тоа обезбедуваат умерено внесување на енергија во организмот.

 

 

Има две опции на хранење – 100% влажна храна или комбинација на гранули како што е прикажано на табелата. Ова компетна храна за мачки.

 

 

 

 

 

 

.