Lidiavet - За нас

За нас

Печати PDF

LidiaVet е фирма увозник на храна, опрема и препарати за васите домашни миленичиња. LidiaVet во Македонија ги донесе светски познатите брендови:

Royal Canin - храна и нутриционистичка поддршка за сите возрасти и тежински групи на миленици;

Ferplast - оваа програма содржи разни видовии на опрема: транспортери, поводници, огрлици, градници и многу други аксесоари кои го подобруваат животот на вашите миленици во домашни услови;

FURminator - четки за нега на крзното и влакната на животните, за прочистување на отпаднатите влакна и контрола на процесот на митарење;

Dermoscent - препарати за нега на крзното и влакната на милениците, во истовреме ја помага хидратацијата на кожата и го одрува правилниот баланс на еко-системот на кожата;

New born - сиплементи во исхраната на кучињата и мачките од самото нивно раѓање, како и во текот на растењето;

Frontline - ефикасно средство за одстранување и заштита од болви и крлежи

Merial - фирма за производство на вакцини и други препарати за заштита на здравјето на миленичинјата

 

 

.