Lidiavet - Newborn

Newborn

Печати PDF

alt

 

NEWBORN ANIMAL CARE се нутритивни производи,специјално конципирани за новородени кучиња и мачиња.
Производите се во главно во облик на пасти и гелови, за лесна примена во најраната фаза на развојот на животните.
Производите се поделени во 5 различни линии:

 

alt “ENERGY” line, се користи во првите часови по раѓањето, како енергетски зајакнувач, кој делува веднаш.Во оваа линија спаѓа производот PUPPYBOOST.alt “IMMUNITY” line, се користи како замена за колострум, во првите 2 дена после раѓањето. Во оваа линија спаѓа производот COLOBOOST.

 

alt “GUT” line, се користи како природна заштита на дигестивниот тракт,во текот на промените кои се настанати кај новородените и младите животни.Во оваа линија спаѓа производот FLORYBOOST.

 

alt “FORTIFYING” line, се користи како зајакнувач во критичната фаза на растење,кај младите животни , после 1 недела после раѓањето.Во оваа линија спаѓа производот FORTYBOOST.

 

.