Lidiavet - Dermoscent

Dermoscent

Печати PDF

 

Прв дермо-козметички бренд во светот посветен на здравјето на кожата на животните, нивната добротворност и убавина на нивното крзно.

 

Успешен сојуз меѓу природата и науката за доброто на вашите домашни миленичиња.

 

После редовна примена на Dermoscent препаратот, кожата на вашето домашно милениче ќе ја има оптималната влажност и потхранетост, крзното ќе стане јако, сјајно и мазно.

 

Без додатоци на вештачки ароми, Dermoscent предизвикува рамнотежа кај екосистемот на кожата, го става под контролора прекумерното губење на влакната и првутот, исто така го подобрува мирисот кај животните правејќи ги адаптибилни за живот со луѓе.

 

Ефикасноста на третманот со Dermoscent производите придонесува кон подобрување на физиолошкиот процес кај животните што на крај резултира со подобрување  и зголемување на квалитетот на животот кој сопствениците го споделуваат со своето домашно милениче.

 

Предноста на Dermoscent производите е многустрана: едноставен за употреба, докажана ефикасност, сигурна формула, природни и органски состојки кои влијаат на зачувување на нашата животна средина.

 

Dermoscent се препорачува за мачки и кучиња како ефикасно средство за хидратација на кожата и зајакнување на нејзината функција како бариера кон надворешниот свет.

 

Многу често овие производи се користат како додаток или дури и како комплетен третман кај заболените животни од страна на ветеринарите ширум светот.

 

 

Atop7

Bio Balm

EFA Treatment

Essential 6

Essential 6 spot on

.