Lidiavet - FURminator

FURminator

Печати PDF

 

 

 FURminator алатите користат патентирана технологија и на тој начин ги одстрануваат подвлакната, отпаднатите влакна и го регулираат митарењето за 90%. Лесни се за употреба и одговараат на сите должини на влакната!

Поставувајќи ги стандардите во категоријата производи за оджување на крзното FURminator алатите гарантирано го намалуваат митарењето и тоа многу подобро од било кој друг сличен производ.

FURminator deLuxe алат
Задржувајќи ги сите карактеристики на успешните класични модели од FURminator линијата, deLuxe колекцијата покрај патентираното чешлање, има врвен дизајн и се употребуваат со лесностија.


DeLuxe aлати за кучиња

 

FURminator deLuxe tool - SMALL

FURminator deLuxe tool - MEDIUM

FURminator deLuxe tool - LARGE

FURminator deLuxe tool - PUPPY

FURminator deSheddingtool

 

 


 

DeLuxe aлати за мачки

 

Furminator deLuxe tool - PINK

Furminator deLuxe tool - KITTEN

 

 

DeLuxe aлати за ситни животни

 

Furminator deLuxe tool за ситни животни

   

 FURminator препарати (шампони)
Помагаат во елиминирањето на непријатните мириси, го намалуваат митарењето без капење и го олеснуваат одстранувањето на опаднатите влакна и на подвлакната.

 

My Fur deShedding shampoo

My FURshampoo whitе coat

My FURst shampoo 


FURminator YouTube канал на кој е прикажан начинот на употреба на сите производии

.