Lidiavet - Royal Canin

Royal Canin

Печати PDF

Од развој до зрелост, Royal canin е комплетна исхрана која на вешето милениче ќе му ги обезбеди сите потребни хранливи состојки кои се неопходни за негово добро здравје и долговечност. Специјалната големина на обликот на гранулатот е прилагодена на вилицата и на забите на миленикот. Високиот степен на сварливост овозможува оптимална абсорпција на хранливите состојки. Овој начин на исхрана исто така ја гарантира и привлечноста на исхраната на Royal canin зашто таа е базирана на нутриоционистичките потреби на мачките и кучињата, при што в предвид се земени нивната возраст, големина, раса и начинот на живот.

 

ХРАНА ЗА МАЧКИ

 

Иновативна исхрана за мачки која обезбедува здравје и долговечност, во исто време е и одговор на нивните потребни за ихрана прилагодена на нивниот животен стил и страост.

 

Храна рангирана според расите на мачките. Единствен вистински избор за одредени раси на мачки. 

 

Исхрана која е подготвена како одговор на одредени проблеми или посебна чувствителност кај поедини раси на мачки. 

 

Парчиња месо во сос и паштети подготвени за мачките инстиктивно да си изберат. 

 

ХРАНА ЗА КУЧИЊА

 

Здрава исхрана според тежинска група:

size helth nutrition MINI
size helth nutrition MEDUM
size helth nutrition MAXI
size helth nutrition GIANT

 


Исхрана потполно прилагодена на педини раси кучуња:

breed helth nutrition 

 

ВЕТЕРИНАРНИ ДИЕТИ

 

 

 

 

 

 

 

 

.