Lidiavet - Гратис ампула Frontline spot on

Гратис ампула Frontline spot on

Печати PDF

Нова акција до крајот на месец Март во сите пет шопови на Ројал Канин (Педагошка, Центар, Рамстор и Кавадарци) сo секоја купена вреќа храна добивате гратис ампула Frontline spot on.

Ампулата исто така може да ја добиете и со купени 3 кг храна рефус за мачки.

Frontline е најефикасно средство за уништување на болвите и крлежите. Го спречува ширењето на болестите преносливи на човекот, преку крлежите.

Frontline е лесен за употреба и има ефикасна заштита. Ги штити миленичињата еден месец од крлежи, два месеци од болви. Ова средство е водотпорно и нетоксично, а може да се користи и во период на гравидитет и доење.

Производител на ова ефикасно средство во борбата против болви и крлежи е француската фармацевска компанија Мериал.

На следниов линк можете да го проследите начинот на аплицирање на емпула Frontline.

http://www.youtube.com/watch?v=VjHa8QYd6co&feature=share

.