Lidiavet - Merial Вакцина

Merial Вакцина

Печати PDF

 

 

Merial вакцина -Tetradog

Поливалентна вакцина за кучиња

 

Вакцината е наменета за кучиња  за заштита од следниве болести:
Distemrer, Adenovirses, Parvovirosis и Leptospiroses (L.icterochaemorrhagiae, L.canicola).


Merial вакцина - Rabisin

Инактивирана течна вакцина против вирусот на беснило

 

Тоа е моновалентна вакцина, наменета за активна имунизација на здрави кучиња, мачки, говеда, свињи, коњи и овци против вирусната болест беснило.

.