Lidiavet - FURminator препарати - My FURshampoo whitе coat

FURminator препарати - My FURshampoo whitе coat

Печати PDF

Овој шампон е наменет за кучиња со бело крзно. Го истакнува природниот сјај на белите и светлообоени крзна.

 

Како се употребува?
Нанесете го нежно на крзното, откако ќе го втриете, расчешлајте го крзното темелно, потоа избришете со сува крпа. Плакнење не е потребно. По потреба повторете го процесот.

Што содржи?
My FURshampoo whit coat содржи природни сурфактанти, вода, хидролизирани пченични протеини, хидролизирани овесни протеини, Омега 3 и 6 масни киселини, како и алое вера. Не содржи вештачки и хемиски бои, а се произведува во САД.

 

Помага во елиминирањето на непријатните мириси..