Lidiavet - Royal Canin - Храна за кучиња - Mini junior

Royal Canin - Храна за кучиња - Mini junior

Печати PDF


Храна за кучиња кои припаѓаат на малите раси, на возраст од 2 до 10 месеци.

 

Ексклузивна комбинација на хранливи состојки кои ја поддржуваат оптималната сигурност при варењето (L.I.P. protenini) како и балансот на интестиналнара флора (prebiotici, FOS, MOS) овозможувајќи формирање на квалитетна столица.

 

Помага во развојот на природниот имунитет и издржливоста на кучето посебно благодарение на патентираниот антиоксидантен комплекс како и на манан олигосахаридите.

 


БРЗ РАСТ
Помага во одржувањето на хармоничен раст брагодарение на одредениот внес на енергија и високата содржина на протенини.

ИНТЕНЗИВНА СОДРЖИНА НА ЕНЕРГИЈА
Одговор на високиот степен на енергетските потреби на организмот во периодот на растењето, кој ја има во предвид и дигестиваната сигурност.  
 
КОНТРОЛА НА КАМЧИЊАТА
Помага во намалувањето на формирање на камчиња брагодарение на натриум полифосфатите.
 

 

 

 

 

.