Lidiavet - Royal Canin - Храна за кучиња - Mini adult

Royal Canin - Храна за кучиња - Mini adult

Печати PDF
Помага во одржувањето на идеалната телесна форма на мини расите на возраст од 10 месеци до 8 години.

 

Сигурно одржување на идеалната телесна тежина
L-karnitinot го стимулира метаболизмот на мастите.


 

ИЗРАЗЕНА ПАЛАТАБИЛНОСТ
Посебната текстура, обликот и големината на гранулатот заедно со селекцијата на природен вкус и совршената презентација на грануланот ги задоволува и најпребирливите кучиња.
Помага при опдржувањето на идеалната тежина преку адаптиран внес на енергија.

 

ЗДРАВО КРЗНО
Амино киселините со сумпур, омега 6 масните киселини и витаминот А помагаат за нега на крзното.


 


  НАМАЛУВАЊЕ НА КАМЧИЊАТА
Натриум полифосфатите помагаат во редукција на создавањето на камчињата.

 

.