Lidiavet - Royal Canin - Храна за кучиња - Medium adult

Royal Canin - Храна за кучиња - Medium adult

Печати PDF
Ја одржува идеалната форма од 12 месеци до 7 години.

 

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ
Помага во одржувањето на природниот имунитет на вашето куче со помош на олигосахаридите кои благотворно делуваат на цревната микрофлора.

 

ОТИМАЛНА ТЕЖИНА
Помага при опдржувањето на идеалната тежина преку адаптиран внес на енергија.

 

ВИСОК СТЕПЕН НА СВАРЛИВОСТ
Дава сигурност при оптимално варење на храната богата со протеини кои имаат висок квалитет и балансиран внес на диетални влакна.

 

ПОСЕБЕН ВКУС
Селекцијата на природни ароми, како и гранулите кои имаат прилагоден облик и текстура ја прават атрактивна и привлечна храната за вашето куче.

 

.