Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Kitten Persian

Royal Canin - Храна за мачки - Kitten Persian

Печати PDF

За малите мачиња на персиската мачка од 4 до 12 месеци.

Достапно во пакување од 0,4 kg

 

 

Потполна сигурност при варењето

 

Kitten Persian 32 е ексклузивна формула со ултрасварливи протеини кои ја лимитираат количината на ферментабилните состојки во цревата, поради што присуството на фруктоолиго сахариди и srzi cvekle му обезбедуваат на организмот баланс во микрофлората на цревата. Присусутвото пак на EPA/DHA ја потпомагаат и ја хранат цревната мукоза.

 

Зајакнување на природниот имуните

Го потпомага природниот имунитет на персиските мачиња.

 

Здрава кожа и убаво крзно

Ја потпомага улогата на кожата како бариера и ја интензивира убавната на крното.

 

Посебна брахиоцефалична  вилица

Ексклузивната Ruby 6 гранула е лесна за фаќање и ја стимулира мачката да џвака.

.