Lidiavet - Dermoscent - Essential 6 (за кучиња и мачки)

Dermoscent - Essential 6 (за кучиња и мачки)

Печати PDF
alt

Физиолошки шампон за честа употреба на природна база, без додаток на хемиски средства и сапун. За сите типови кожа и крзна за кучиња и мачки.

 

Карактеристики на производот :

•    Темелно чистење на сите типови кожа и крзно,
•    Ја елиминира нечистотијта, првутот и непријатниот мирис,
•    Ја хидрира кожата и го одржува балансот на хидролипидниот филм. 

Индикации:

• Примарни индикации:
Физиолошки шампон за сите типови кожа и крзно.
• Секундарни индикации:
Дополнителна нега но и можна алтернатива за дополнителна терапија кај проблеми со кожата.Пакување:

За кучиња и мачки: шишенце од 200 ml.


Боја и текстура на производот:

Светло зелена течност.

 


Мирис:

Без дополнителна арома, со природен мирис на есенцијалните масла кои се содржани во формулата.Клинички испитувања:

Ефикасноста на производот е докажан со клиничко испитување работено на 8 кучиња и 5 мачки под контрола на ветеринар и ова се резултатите.

 

alt

.