Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Sterilised 37

Royal Canin - Храна за мачки - Sterilised 37

Печати PDF

Храна за стерилизирани мачки со тенденција за гоење.

Строго ги контролира калориите, бидејќи го содржи L - carnitin-от, којшто придонесува кон забрзување на метаболизмот на мастите.

 

Го поддржува уринарниот систем.

 

Ја оддржува нормалната фукција на уринарниот систем и содржи S/O индекс.

 

Ја одржува мускулната маса.

 

Го одржува нормалниот тонус на мускулната маса.

.