Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Sensible 33

Royal Canin - Храна за мачки - Sensible 33

Печати PDF

Храна за мачки со чувствителен дигестивен систем.

Го оптимализира варењето

 

Спецјална формула која обезбедува оптимална заштита на дигестивниот систем. Содржи нутритиенти селектирани поради нивните специјални дигестибилни својства.

 

Ултра јака дигестивна заштита

 

Ултра јаката дигестивна заштита ја обезбедува присуството на L.I.P. протеините и високата концентрација на ориз. Ова помага при разградувањето на остатоците од ферментацијата во цревата.    
Дигестивна микро формула.
Балансирана цревна флора.
Пулпата и фрукто-олого-сахаридите помагаат во балансирањето на цревната флора, при што го стимурираат развојот и ја подобрува дигестивната флора.

.