Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Persian

Royal Canin - Храна за мачки - Persian

Печати PDF

Храна за персиски мачки на возраст над 12 месеци.

Одржување на убавото долго крзно

 

 

Ја истакнува убавината на прекрасното долго крзно кое ги краси овие мачки и тоа благодарејќи на Beauty Shine комплексот кој ги лимитира можните проблеми со кожата и крзното, а во истовреме ја интензивира убавината на бојата и го омекнува крзното.

 

Редукција на појавата на топчиња од влакна

Ја редуцира појавата на топчиња од влакна во дигестивниот тракт. Помага при нивна елиминација со исфрлање преку изметот.

 

Зголемена сигурност при варењето

Обезбедува оптимална толетранција при варењето.

 

Карактеристична брахиоцефалична вилица

Almond 11, гранула ексклузивно креирана за сублингуалниот метод на конзумирање храна кој е специфичен за персиските мачки.

 

.