Lidiavet - Royal Canin - Храна за мачки - Kitten instinctive

Royal Canin - Храна за мачки - Kitten instinctive

Печати PDF

Мали меки парчиња месо за втората фаза од животот на мачката на возраст од 4 до 12 месеци. Исто така погодно за мачките во гестација.

Достапно во пакување од 85 грама.


Активни хранливи состојки

 

Kitten instinctive има формула која во целост е прилагодена на нутриционистичкиот профил кој им одговара на мачињата во втората фаза од нивниот развој

 

Лесно џвакање

 

Големината и текстурата на парчињата месо е адаптирана на мачкината вилица.

 

Природна одбрана

 

Помага во развојот на природниот имунитет на мачето благодарејќи на манан олигосахаридите и антиоксидантивниот комплекс кого го сочинуваат витамин Е и С, како и taurinot и luteinot.

 

 

Има две опции и тоа 100% парчиња месо или парчиња заедно со гранули Kitten 36. Комплетна храна за мачки на возраст до 4 до 12 месеци.

 

 

 

 

 

.